fbpx

Wat is er in

Augustus gedaan?

Welkom bij een terugblik op de drukke maand augustus in ons kinderziekenhuis. Deze afgelopen maand was gevuld met betekenisvolle inspanningen en opwindende momenten.

Augustus bracht ons talloze uitdagingen en gelegenheden om onze toewijding aan de jonge patiënten en hun families te tonen. Ons team van toegewijde professionals en vrijwilligers stond klaar om te zorgen voor degenen die onze zorg nodig hadden.

gratis consulten

In de afgelopen maand hebben we met grote trots maar liefst 690 gratis consulten aangeboden aan onze gemeenschap. Deze consulten omvatten een breed scala aan specialismen, variërend van kinderartsen en tandartsen tot orthodontisten, spraaktherapeuten, fysiotherapeuten en psychologen.

gratis schisisoperaties

Daarnaast zijn we verheugd te delen dat ons kinderziekenhuis in augustus buitengewone inspanningen heeft geleverd. Onder leiding van Dr. Francisco Parri uit Barcelona, Spanje, heeft ons toegewijde team met succes 19 gratis schisisoperaties uitgevoerd. Deze operaties maken deel uit van ons speciale operatieproject.

Bovendien hebben we deze maand succesvol gratis informatieve bijeenkomsten georganiseerd, zowel virtueel als fysiek, om waardevolle inzichten te delen. Onze bijeenkomsten richtten zich op twee cruciale onderwerpen: ‘mentale problemen bij schoolkinderen‘ en ‘de multidisciplinaire behandeling voor schisiskinderen‘. Deze initiatieven vormen een essentieel onderdeel van ons streven om niet alleen medische zorg te bieden, maar ook om onze gemeenschap te informeren en te ondersteunen bij de uitdagingen waarmee ze te maken kunnen krijgen.

workshops

We hebben ook op zaterdagochtenden 4 boeiende theater- en/of schilderworkshops aangeboden, wat een geweldige gelegenheid bood voor creatieve expressie en plezier voor onze jonge patiënten

In augustus hebben we ons met toewijding en passie ingezet om de gezondheid en het welzijn van onze gemeenschap te verbeteren. Met succesvolle operaties, informatieve bijeenkomsten en creatieve workshops hebben we een positieve impact gemaakt. Blijf ons volgen op sociale media voor voortdurende updates over onze inzet voor degenen die we dienen.