fbpx

Wat is er in

September gedaan?

Dit is onze terugblik op de drukke maand september in ons kinderziekenhuis.

gratis operaties

In september hebben we vijf operaties uitgevoerd in het kinderziekenhuis. Deze ingrepen waren niet alleen medisch, maar vertegenwoordigden een sprankje hoop en een nieuwe kans op een gezond leven.

gratis consulten

Daarnaast hebben we 814 gratis consulten verstrekt. Die waren niet beperkt tot medische controle alleen, maar omvatten ook spraaklessen, fysiotherapie en psychologische begeleiding. Van de glimlach van een kind na een tandartsbezoek tot de geruststellende woorden van een psycholoog, deze consulten hebben ook emotionele littekens geheeld.

Onze PAZMovil-team is naar Pocsi gegaan, waar we deuren openden voor gratis medische consulten. De mobiele polikliniek is een brug naar zorg voor degenen die niet altijd kunnen komen naar de Clinica in Arequipa.

nieuwe patiëntjes

Deze maand hebben we ook 10 nieuwe patiëntjes geboren met een Schisis of Spina Bifida of Downsyndroom verwelkomd in onze projecten. 

Deze septembermaand was een periode van toewijding, een tijd waarin onze gemeenschap samenkwam om leven te veranderen. Terwijl we verder gaan, blijven we ons inzetten voor dit werk, vastbesloten om hoop en zorg te brengen waar het het hardst nodig is.