fbpx

Hier is een samenvatting van wat we hebben bereikt in de maand mei:
Dr. van Twisk heeft 51 kinderen met schisis en/of brandwonden succesvol geopereerd. Dankzij zijn expertise hebben deze kinderen een nieuwe kans op een stralende toekomst gekregen.
In samenwerking met plastische chirurgen uit Lima en Smiletrain hebben we 18 schisiskinderen kunnen helpen met hun operaties. Door deze samenwerking maken we een positieve impact op het leven van deze kinderen.
We zijn er trots op dat we 1219 gratis consulten hebben kunnen aanbieden aan kinderen in nood. Deze consulten omvatten spraaklessen, fysiotherapie, psychologische ondersteuning, tandheelkundige zorg en bezoeken aan kinderartsen. Elk kind verdient de best mogelijke zorg, ongeacht hun achtergrond.
Deze maand hebben we ook 3 nieuwe patiëntjes met spina bifida en 3 nieuwe schisispatiëntjes verwelkomd. We staan klaar om hen de zorg te bieden die ze nodig hebben.
Iedere zaterdag organiseren we theater- en logopediesessies speciaal voor kinderen met schisis en/of het syndroom van Down. Deze sessies bieden hen de mogelijkheid om zich uit te drukken, te groeien en plezier te hebben in een ondersteunende omgeving. In totaal hebben we 211 kinderen kunnen bereiken.
We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van deze projecten. Samen maken we een verschil in het leven van kinderen in nood. Blijf onze pagina volgen voor meer updates en inspirerende verhalen.
#PazHolandesa #Kinderzorg #GlimlachVoorElkKind